Kontakt

Kontakta oss

Har du fler frågor om våra produkter eller oss? Undrar du hur du kan få tejp till ditt lag eller har du problem med din produkt?

Tveka inte att ta kontakt med oss!

Innehåll som kan döljas

Om oss

StrapAid grundades av Linda Kvarnström och David Towler i maj, 2020.

Anledningen till att vi finns är att David, som är en Kiwi, inte kunde hitta en tejp som höll när han spelade rugby. Han testade allt som fanns tillgängligt på den svenska marknaden men insåg att han behövde "sin tejp".

Hans tejp var Rigid Strapping Tape från d3Tape i Nya Zeeland. Det visade sig att det var lättare att starta ett bolag än att köpa in tejpen som privatperson så nu står vi här...

Välkommen till oss, och vår shop!

Om d3Tape

d3Tape grundades på Nya Zeeland av tre pappor, därav d3. En av dem var föredetta all blackspelaren och legendaren Craig Dowd.

Företaget finns eftersom de såg ett behov av bra tejp för rugby och netball, som höll genom dem stora tacklingarna och matcherna.

Numera finns d3Tape i över 40 länder och används av många av de riktigt stora internationella lagen i VM-slutspel världen över.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så svarar vi på ditt mail så snabbt vi kan.

Du kan också ta kontakt med oss via våra sociala kanaler eller maila oss

info@strapaid.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

d3Tape till föreningen

Hej!

Vill du köpa in d3tape till ditt lag eller förening?

Vi ger rabatter och smidiga avtal för föreningar. Kontakta linda@strapaid.se eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontaktformulär