content_copy
  • Din leverantör av d3Tape i Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Mer på rullen / Premium kvalitet / Snabba Leveranser

Använd D3Tape AST som grepptejp

D3Tape AST är ett perfekt alternativ för grepptejp. Det är starkt och tåligt och kommer i flera olika färger. D3Tape AST är superenkel att använda både som grepptejp och vid strapping av muskler.

Tappa inte greppet! 
- använd grepptejp


Vilka är fördelarna att använda grepptejp?

Grepptejp är tejp som ofta används av atleter för att få bättre grepp om sin utrustning. Utrustning som ofta tejpas är klubbor, stavar m.m. Tejpen kan också användas av de som arbetar med verktyg då den förhindrar att man halkar, tappar samt suger upp en del av vibrationerna. Grepptejp kan köpas i en lång rad olika färger så du kan välja den som matchar dig, din personlighet eller lagets färger bäst.

D3Tape Athletic Strapping Tape är perfekt att använda på hockeyklubban då den ger ett mjukt skönt grepp utan risk att slita på handsken. 

Tejpa grepptejp

Det finns många användningsområden för grepptejp. Och väljer du AST från D3Tape kan du även använda tejpen för andra syften.

Den vanligaste användningen av grepptejp är för att skapa ett bättre grepp som minskar risken att tappa eller förlora greppet om utrustningen under match. Spelar du ishockey, så tejpar du alltid klubbskaftet med tejp, för att få en knopp och ett skönt grepp att hålla i. Du kan även tejpa handtaget på en såg eller annat elektriskt verktyg för att få ett skönare grepp och mindre vibrationer för att skapa en säkrare arbetsmiljö.

Man kan även använda tejpen för att ge lite extra färg och snyggare flair. 

Grepptejp - att tänka på

När du ska tejpa grepptejp är det flera saker som kan tas i åtanke innan tejpning. Mest för att du ska få till en så bra och hållfast tejpning som möjligt.

Först, se till att ytan du ska tejpa är torr och ren. Annars kanske tejpen inte fäster ordentligt.

För det andra, tejpa inte för tight för då är det risk att tejpen slits snabbare samt att du inte får ett lika skönt grepp.

Och sist, om tejpen används direkt mot hud testa att du inte är allergisk. Det gör du enklast genom att tejpa en bit D3Tape AST direkt på ett litet område av huden, för att säkerhetsställa att du inte får en irritation eller reaktion. 

D3Tape Athletic Strapping Tape (AST) färger

Hos oss på StrapAid kan du köpa D3Tape AST i många färger.

Royal Blue / Mörkblå

Electric Blue / Ljusblå

Lime Green / Limegrön

Forest Green / Mörkgrön

Pink / Rosa

Red / Röd

Yellow / Gul

White / Vit

Plum / Mörklila

OrangeSpexa din klubba och lägg en AST i varukorgen idag!

Välkommen till StrapAid - ensam återförsäljare av D3Tape i Sverige.